onsdag den 8. juni 2016

Guacomole

Guacomole er selvskrevet til meget mexicansk mad. Jeg elsker guacomole, men FRI mig for det der (nymodens) pjat med at røre det med skyr og hakkede tomater og hvad har vi af mærkelige grøntsager inden for rækkevidde! Guacomole består af avocado, hvidløg, salt, peber og citronsaft. Bum. Og jeg har ikke noget billede af det, men det er ret pænt og grønt. Og hvis man er helt vild kan man blende det, men jeg kan godt lide den moste konsistens.

3 modne avocadoer
1 lille fed hvidløg
salt, peber
saften af 1/2 citron

Flæk avocadoen, tag stenen ud, og skrab kødet ud med en ske eller gaffel. Mos det fint, og bland det meget grundigt med presset hvidløg, salt, peber og saften af 1/2 citron. Smag det til, og lad det gerne stå i 20 minutter inden du spiser det. Spises som dip, til alle slags mexicansk mad, til nachos, som fyld i sandwiches....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar